Beste Flypriser

Forrige flysøk

Nyhetsbrev

København Lufthavn, Kastrup

København

København lufthavn (CPH), også kjent som Kastrup, er Danmarks og også Nordens største flyplass med over 23 millioner passasjerer i året. Kastrup lufthavn ligger drøyt 9 km fra København sentrum, 32 km fra Malmö, og har tre passasjerterminaler og tre rullebaner. Den eies og drives av Københavns Lufthavne A/S, som er et børsnotert selskap. København lufthavn er SAS’ hovedflyplass og dermed et viktig knutepunkt for Star Alliance. Fra København kan du fly direkte til 111 destinasjoner over hele verden.

Her kan du lese mer om København lufthavn. Klikk på lenkene under for å komme direkte til den informasjonen du er interessert i.

Terminaler

København lufthavn har tre terminaler – Terminal 1 for innenriksfly og Terminal 2 og 3 for utenriksfly. I Terminal 3 er det også togstasjon. Terminalene ligger i tilknytning til hverandre med gangavstand imellom, men du kan også ta gratis transitbuss, som kjører mellom alle terminalene. Turen tar ca. 5 min.

Service, mat og shopping

På Kastrup lufthavn finner du et stort utvalg av restauranter, kafeer, hurtigmatsteder og barer, både før og etter sikkerhetskontrollen. Her kan du også shoppe fra suvenirer og tax-free til mote og aksessoarer. Hvis du trenger en blund eller en dusj, kan du bestille rom på Hilton Copenhagen Airport, som ligger i tilknytning til Terminal 3. På Hilton Copenhagen Airport er det to restauranter, en bar, konferanselokaler og et velværesenter med svømmebasseng og badstue. Hvis du bare vil slappe av en stund, er det mange spesialdesignede hvilestoler spredt rundt på flyplassen.

For deg som ønsker å lese e-post eller surfe på Internett, finnes det trådløst Internett over hele flyplassen. Hvis du allerede er kunde hos en av flyplassens samarbeidspartnere – TDC Hotspot, iPass, WeRoam, Boingo eller NetPower Ipzone – kan du gå logge deg på nettet med en gang. Hvis ikke kan du betale for Internett med kredittkort. Hvis du ikke har egen datamaskin, kan du leie en stasjonær datamaskin hos Wayport, som du finner flere steder i  Terminal 2 og 3.

Kastrup lufthavn tilbyr alle tenkelige tjenester for passasjerene, som banker (Nordea og Danske Bank), minibanker, vekslingskontor, bagasjeoppbevaring, stellerom og lekeplasser, hittegodsavdeling, røykerom, samt møterom med Hilton Meetings.

Til og fra København lufthavn, Kastrup

Du kan ta deg til og fra København lufthavn med taxi, tog, metro eller buss.

Taxi: Det er taxiholdeplasser utenfor alle terminalene. Ved Terminal 3 er det en egen taxikø for reisende til Sverige, men også danske taxier kan kjøre til Sverige.

Tog: Togstasjonen ligger under Terminal 3, og du kan ta deg dit til fots eller med gratist transitbuss, som går mellom alle terminalene. Tog til København sentrum går hvert tiende minutt, og reisen tar et knapt kvarter. Til Helsingør og Malmö går det tog hvert 20. minutt.

Metro: Metrostasjonen ligger i Terminal 3, og du kan ta deg dit til fots eller med gratist transitbuss, som går mellom alle terminalene. Metroen går med 4-6 minutters intervaller på dag- og kveldstid, og hvert 15. minutt om natten. Turen inn til København sentrum tar omtrent et kvarter.

Buss: Fra København lufthavn går det flere ruter til steder rundt København og rundt om i hele Danmark. Les mer på flyplassens hjemmeside. Der finner du også lenker til de ulike busselskapene.

Parkering

Kastrup lufthavn har 10 500 parkeringsplasser, de aller fleste i parkeringshus. Parkeringsplassene er oppdelt i fem ulike prisklasser, avhengig av hvor langt de ligger fra terminalene – Economy Week, Economy Week Plus, Business Light, Business Premium, og Business Executive. Parkeringsplassene er merket med ulike farger for at du enkelt skal finne riktig alternativ. Det går gratis transitbuss mellom parkeringsplassene og terminalene. Hvis du skal hente eller sette av passasjerer, kan du gjøre det utenfor Terminal 2 ved parkeringsplass P4, eller utenfor Terminal 3 ved parkeringsplass P6. Du kan også parkere gratis i 15 minutter på hvilken som helst parkeringsplass.

Ankomst, avgang og rutetabeller

For aktuell informasjon om ankomst- og avgangstider samt rutetabeller henviser vi til København lufthavn, Kastrups hjemmeside:

Innenriksankomster
Innenriksavganger

Utenriksankomster
Innenriksavganger
Rutetabellsøk

For mer informasjon, besøk København lufthavn, Kastrup offisielle hjemmeside.

Fly

Bestill fly til København lufthavn, Kastrup direkte på vår nettside. Her kan du velge blant mer enn 650 flyselskap.

Fly + hotell

Du kan finne gode tilbud hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

Hotell

København lufthavn har ett hotell på flyplassområdet, Hilton Copenhagen Airport, som ligger i tilknytning til Terminal 3. Det er også et stort utvalg av hoteller i København. Du kan enkelt bestille hotell her på Supersaver.no. Vi tilbyr 230 000 hotell verden over i alle prisklasser. 

Leiebil

Ved København lufthavn, Kastrup finner du flere store leiebilkjeder – Hertz, Avis, Europcar, Budget og Sixt. Du kan bestille leiebil her på Supersaver.no.

Til toppen av siden

Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo København 987 NOK     5 feb. 9 feb.
Oslo København 1 026 NOK     15 feb. 21 feb.
Oslo København 1 142 NOK     4 mai 7 mai
Oslo København 1 142 NOK     23 feb. 27 feb.
Oslo København 1 142 NOK     5 mai 7 mai
Oslo København 1 290 NOK     23 feb. 27 feb.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen København 1 555 NOK     3 apr. 10 apr.
Bergen København 1 635 NOK     26 feb. 31 mar.
Bergen København 1 696 NOK     26 feb. 31 mar.
Bergen København 1 751 NOK     24 feb. 26 feb.
Bergen København 2 057 NOK     3 apr. 10 apr.
Bergen København 2 134 NOK     25 feb. 29 mar.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger København 1 234 NOK     24 mar. 26 mar.
Stavanger København 2 006 NOK     24 mar. 26 mar.

Billige fly til København

Header
Subject
Body
Footer