Beste Flypriser

Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Kristiansund lufthavn, Kvernberget

Kristiansund

Kristiansund lufthavn, Kvernberget (KRS) er Norges fjortende største flyplass med rundt 383 000 passasjerer i året. Flyplassen ligger drøyt 7 km fra Kristiansund sentrum og 19 mil fra Trondheim. Kristiansund lufthavn, Kvernberget eies og drives av statseide Avinor, som driver 46 flyplasser rundt om i landet. Fra Kristiansund kan du fly direkte til 8 innenriksdestinasjoner: Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Florø og Molde.

Her kan du lese mer om Kristiansund lufthavn, Kvernberget. Klikk på lenkene under for å komme direkte til den informasjonen du er interessert i.


Service, mat og shopping

Skulle du få lyst på noe godt å spise eller drikke, har Kristiansund lufthavn ett café og en kiosk. På caféen får du alt fra yoghurt, frukt, salater og kaker til smørbrød, baguetter, pizza og hamburgere. Kiosken selger søtsaker, postkort, aviser, bøker og tidsskrifter.

Taxfree-butikken har et stort utvalg av parfyme, kosmetikk, alkohol, tobakk og sjokolade. Siden Norge ikke er medlem i EU, er det tillatt å selge taxfree-varer i forbindelse med alle internasjonale flyvninger, også ved ankomst. Ved Kristiansund flyplass innebærer dette at taxfree-butikken er åpen i forbindelse med charterflyvninger.

Til og fra Kristiansund lufthavn, Kvernberget

Du kan ta deg til og fra Kristiansund lufthavn, Kvernberget med taxi eller buss.

Taxi: Kristiansund Taxi har er tilgjengelig utenfor flyplassen i forbindelse med flyenes avganger og ankomster. Minibuss og transport for bevegelseshemmede bør bestilles i forveien.

Buss: Rutebuss til Dale og rutebuss til Vikan går begge fra sentrum til flyplassen, og stanser utenfor terminalen. Hver av bussene har avgang fra sentrum 2 ganger i timen. Turen tar ca 25 min. Fra flyplassen følger bussene hovedveien inn til sentrum og har gangavstand til hotellene fra busstoppene i sentrum. Det er 4 bussavganger fra flyplassen til sentrum pr time. Busstoppet er skiltet og er like utenfor døren til ankomst i terminalen.

Parkering

Ved Kristiansund lufthavn finnes det 350 parkeringsplasser fordelt på to områder med langtids- og korttidsparkering. Bevegelseshemmede kan parkere gratis i fire timer på reserverte plasser på korttidsparkeringen. På langtidsparkeringen gjelder ordinære priser. Alle plassene for bevegelseshemmede ligger så nær terminalen som mulig. Du kan betale for parkeringen med bensin-/kredittkort eller mynter i betalingsautomatene.

Ankomst, avgang og rutetabeller

For aktuell informasjon om ankomst- og avgangstider samt rutetabeller henviser vi til Molde lufthavn, Årøs hjemmeside:
Ankomster
Avganger
Rutetabellsøk

For mer informasjon, besøk Kristiansund lufthavn, Kvernbergets offisielle hjemmeside.

Fly

Bestill fly til Kristiansund lufthavn, Kvernberget direkte på vår nettside. Her kan du velge blant mer enn 650 flyselskap.

Fly + hotell

Du kan finne gode tilbud hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

Hotell

Det er ingen hoteller på flyplassområdet i Kristiansund, men det finnes flere hoteller i Kristiansund sentrum. Du kan enkelt bestille hotell her på Supersaver.no. Vi tilbyr 230 000 hotell verden over i alle prisklasser. 

Leiebil

Ved Kristiansund lufthavn, Kvernberget finner du flere store leiebilkjeder – Hertz, Avis, Europcar, Budget og Sixt. Du kan bestille leiebil her på Supersaver.no.

Til toppen av siden

Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger Kristiansund 2 290 NOK     3 mar. 10 mar.

Billige fly til Kristiansund

Header
Subject
Body
Footer