Beste Flypriser

Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Los Angeles International Airport (LAX)

Los Angeles

Los Angeles International Airport – på folkemunne mer kjent som LAX – er USAs tredje største flyplass og den femte største i verden målt i antall passasjerer. LAX ligger 24 km sørøst for de sentrale delene av Los Angeles og betjener rundt 64 millioner passasjerer i året. Flyplassen har ni terminaler, fire rullebaner og er base for mange flyselskap, f.eks. United Airlines, American Airlines og Southwest Airlines.

Her kan du lese mer om Los Angeles International Airport. Klikk på lenkene under for å komme direkte til den informasjonen du ønsker.

Terminaler

LAX har ni terminaler, som danner en hestesko. Det er enkelt å spasere mellom terminalene, men dersom du skal til en terminal litt lenger unna, kan du også ta en gratis transfer-buss som stopper utenfor hver ankomsthall med 12-15 minutters mellomrom.

Her finner du kart over terminalene.

Tjenester, mat og shopping

På LAX finner du et stort utvalg av restauranter, kafeer, hurtigmatsteder puber og barer. De fleste er kun tilgjengelige for passasjerer som har passert sikkerhetskontrollen. For en annerledes opplevelse kan det være verdt å besøke Encounter Restaurant , som ligger i toppen av The Theme Building, og er en turistattraksjon i seg selv. Arkitekturen og innredningen er inspirert og hentet fra den animerte, futuristiske tv-serien ”Jetsons”.

Shoppingmuligheter er det rikelig av, og her finner du alt fra suvenirer og tax-free til mote og accessoirer.

For deg som ønsker å lese e-post eller surfe på Internet, finnes det både kiosker med internettilkobling, samt terminaler hvor du kan koble til din bærbare pc. Dessuten finnes det en rekke hotspots i terminalene hvor du kan koble deg opp og surfe trådløst gjennom T-Mobile.

Flyplassen har også førstehjelpsstasjon, minibanker, vekslingskontor, business-sentre og bagasjeoppbevaring.

Ta seg inn til Los Angeles

Fra LAX tar du deg inn til Los Angeles med taxi, Metro, buss eller forhåndsbestilt minibuss.

Taxi: Det er taxiholdeplasser utenfor ankomsthallen i alle terminalene. Reisetiden til Los Angeles sentrum varierer etter hvor mye trafikk det er, men regn med minst en halvtime.

Metro: Fra ankomsthallene i alle terminalene går det gratis transfer-buss (buss ”G”) til Aviation Station, hvor du kan ta Metroen (grønn linje) inn til Los Angeles.

Buss: Fra ankomsthallene på alle terminalene går det gratis transferbuss (buss ”C”) til busstasjonen, hvor du finner bybussene, samt mange andre busselskaper som kan ta deg hvor som helst i Sør-California.

Forhåndsbestilt minibuss: Gjennom Prime Time Shuttle eller Super Shuttle kan du bestille plass i en minibuss som deles med andre passasjerer som skal i samme retning som deg. Minibussen tar deg bekvemt fra dør til dør.

For mer informasjon, besøk Los Angeles International Airports offisielle nettside.

Fly

Bestill fly til LAX direkte på vår nettside. Her kan du velge blant mer enn 650 flyselskap.

Fly + hotell

Du kan finne gode tilbud hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

Hotell

Du kan velge mellom mange hoteller både på LAX og i Los Angeles forøvrig. Du bestiller hotell enklest her på Supersaver.no. Vi tilbyr 300 000 hoteller verden over i alle prisklasser.

Leiebil

På LAX finner du alle de store leiebilkjedene – Hertz, Avis, Enterprise, Budget m.fl. Du kan bestille leiebil her på Supersaver.no.

Til toppen av siden

Billige fly til Los Angeles

Header
Subject
Body
Footer