Beste Flypriser

Forrige flysøk

Nyhetsbrev

London Heathrow Airport (LHR)

London

Heathrow ligger 15 km utenfor London og er en av verdens mest trafikkerte flyplasser med rundt 70 millioner passasjerer i året. Heathrow ble åpnet i 1946 og har i dag fem terminaler og to rullebaner. Over 90 flyselskaper flyr fra Heathrow, hvilket gjør flyplassen til et viktig nav for flytrafikk fra hele verden. Fra Heathrow kan man reise til 180 destinasjoner i alle verdensdeler.

Her kan du lese mer om London Heathrow Airport. Klikk på lenkene under for å komme direkte til den informasjonen du ønsker.

Terminaler

Mellom terminal 1, 2 og 3 er det gangavstand og tydelig skiltet. Det tar ca. 7 minutter å spasere mellom terminal 1 og 2, 11 minutter fra terminal 1 til terminal 3, og 10 minutter mellom terminal 2 og 3.

Mellom terminal 4 og 5 går det gratis tog og buss. Denne turen tar bare noen minutter. Heathrow Connect (til terminal 4) og Heathrow Express (til terminal 5) går hvert kvarter fra Heathrow Central Station, som ligger mellom terminal 1, 2 og 3.
 

Tjenester, mat og shopping

På Heathrow finner du et stort utvalg av restauranter, kafeer, hurtigmatsteder puber og barer. Her er det også fantastiske shoppingmuligheter, med alt fra suvenirer og tax-free til designermote og accessoirer.

For deg som ønsker å lese e-post eller surfe på Internett, finnes det både kiosker med internettilkobling, samt terminaler hvor du kan koble til din bærbare pc. Dessuten finnes det en rekke hotspots i terminalene hvor du kan koble deg opp og surfe trådløst. Betaling skjer med kort eller mynter (euro eller pund).

Slapp av i en av Heathrows lounger, bestill en spabehandling på Urban Retreat i terminal 1, eller søk tilflukt i St George's Chapel, som er åpent for folk fra alle religioner.

På flyplassen finner du alle tenkelige tjenester, som apotek, minibanker, vekslingskontor, sykestue, business-sentre, postkontor, dusjer, stellerom og bagasjeoppbevaring.

Ta seg inn til London

Fra Heathrow tar du deg inn til London med taxi, tog, t-bane eller buss.

Taxi: Det er taxiholdeplasser utenfor alle terminalene, og turen inn til London sentrum tar fra en halv til en drøy time, avhengig av trafikken.

Tog: Heathrow Express er et direktetog som går til Paddington Station i London og har avgang hvert kvarter fra terminal 1, 2, 3 og 5. Med Heathrow Express kommer du deg til London sentrum på 15 minutter. Heathrow Connect går hver halvtime fra terminal 1, 2, 3 og 4 til Paddington Station i London, med en rekke stopp på veien, noe som forlenger reisetiden til ca. 25 minutter.

T-bane: Ta Piccadilly Line til London sentrum på ca. 50-60 minutter. Avgang minst hvert tiende minutt.

Buss: Ta National Express Coach fra Heathrow terminal 1, 2 og 3 til Victoria Station på 40-80 minutter.

 

For mer informasjon, besøk London Heathrow Airports offisielle nettside.

Fly

Bestill fly til London Heathrow direkte på vår nettside. Her kan du velge blant mer enn 650 flyselskap.

 

Fly + hotell

Du kan finne gode tilbud hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

 

Hotell

Du kan velge mellom mange hoteller både på Heathrow og i London. Du bestiller hotell enklest her på Supersaver.no. Vi tilbyr 300 000 hoteller verden over i alle prisklasser.

 

Leiebil

På Heathrow finner du alle de store leiebilkjedene – Hertz, Avis, Europcar, Enterprise, Budget m.fl. Du kan bestille leiebil her på Supersaver.no.

Til toppen av siden

Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo London 1 308 NOK     3 jun. 10 jun.
Oslo London 1 308 NOK     25 mai 28 mai
Oslo London 1 334 NOK     22 mai 29 mai
Oslo London 1 398 NOK     3 jun. 10 jun.
Oslo London 1 399 NOK     22 mai 29 mai
Oslo London 1 443 NOK     25 mai 28 mai
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Bergen London 2 090 NOK     12 apr. 15 apr.
Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Stavanger London 1 097 NOK     12 mar. 13 mar.
Stavanger London 1 529 NOK     12 mar. 13 mar.

Billige fly til London

Header
Subject
Body
Footer