Beste Flypriser

Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Bodø Lufthavn

Bodø

Bodø lufthavn (BOO) er Norges sjette største flyplass, og den femtende største i Norden med 1,6 millioner passasjerer i året. Bodø lufthavn ligger like utenfor Bodø, kun 2 km fra sentrum og 31 mil sør for Narvik. Flyplassen eies og drives av statseide Avinor, som driver 46 flyplasser rundt om i landet. Fra Bodø kan du fly direkte til 22 destinasjoner, først og fremst innenriks, men også utenriks til Gran Canaria, Chania og Antalya.

Her kan du lese mer om Bodø lufthavn. Klikk på lenkene under for å komme direkte til den informasjonen du er interessert i.

Service, mat og shopping

Hvis du skulle få lyst på noe godt å spise eller drikke, har Bodø lufthavn en restaurant/kafé, en pub og en kiosk. Når det gjelder shopping, finner du en taxfree-butikk med et stort utvalg i parfyme, kosmetikk, alkohol, tobakk og sjokolade. Siden Norge ikke er medlem i EU, er det tillatt å selge taxfree-varer i forbindelse med alle internasjonale flyvninger, også ved ankomst.

Hvis du ønsker å lese e-post eller surfe på Internett, finner du trådløst Internett i hele terminalen, slik at du kan koble deg opp med din bærbare datamaskin.

Bodø lufthavn tilbyr også andre tjenester for passasjerene, som f.eks. minibanker med mulighet til å ta ut euro eller norske kroner, bagasjeoppbevaring, hittegodsavdeling og fullt utstyrte møterom. Husk også at Bodø sentrum, med alle tenkelige servicetilbud, ligger 5 minutters kjøring eller 15 minutters gange unna.

Til og fra Bodø lufthavn

Du kan ta deg til og fra Bodø lufthavn med taxi eller buss. Bodø er også knutepunkt for båttrafikk og tog. Jernbanestasjonen ligger øst for sentrum og er Nordlandsbanens endestasjon. Herfra går det flere lokal- og regiontog sørover i døgnet.

Taxi: Taxiholdeplassen ligger rett foran hovedinngangen. Det er montert kamera som forteller taxiselskapet om det er kø utenfor terminalen. Turen inn til Bodø tar kun ca. 5 min.

Buss: Nær rute 1 og 4 har holdeplass rett til høyre for hovedinngangen. Det går også regionsbusser i retning Fauske, Halsa, Beiarn og Tårnvik direkte fra lufthavnen. Reisetid ca. 5 minutter.

Parkering

VVed Bodø lufthavn finner du både langtids- og korttidsparkering i direkte tilknytning til terminalen. Det finnes totalt 767 parkeringsplasser. Betalingsautomatene ved parkeringsplassene tar både kort og mynter. Det er enklest å betale med kort, i tilfelle du ikke vet hvor lenge du skal parkere. Da belastes kortet i ettertid, og du betaler kun for den tiden du faktisk har stått parkert.

Ankomst, avgang og rutetabeller

For aktuell informasjon om ankomst- og avgangstider samt rutetabeller henviser vi til Bodø lufthavns hjemmeside:
Ankomster
Avganger
Rutetabellsøk

For mer informasjon, besøk Bodø lufthavns offisielle hjemmeside.

Fly

Bestill fly til Bodø lufthavn direkte på vår nettside. Her kan du velge blant mer enn 650 flyselskap.

Fly + hotell

Du kan finne gode tilbud hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

Hotell

I Bodø finner du flere hoteller, og sentrum ligger kun 5 min. med bil fra flyplassen. Du kan enkelt bestille hotell på Supersaver.no. Vi tilbyr 230 000 hoteller verden over i alle prisklasser.

Leiebil

Ved Bodø Lufhavn finner du flere store leiebilkjeder – Hertz, Avis, Europcar, Budget og Sixt. Du kan bestille leiebil her på Supersaver.no.

Til toppen av siden

Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Bodø 2 644 NOK     21 mar. 2 apr.
Oslo Bodø 2 751 NOK     21 mar. 2 apr.
Oslo Bodø 3 252 NOK     28 mar. 1 apr.
Oslo Bodø 3 512 NOK     28 mar. 1 apr.

Billige fly til Bodø

Header
Subject
Body
Footer