Nyhetsbrev

Frankfurt am Main International Airport (FRA)

Frankfurt

Frankfurt am Main International Airport er Europas tredje største flyplass og den åttende største i verden målt i antall passasjerer. Frankfurt Airport ligger 13 km utenfor Frankfurt og betjener rundt 54 millioner passasjerer i året. Flyplassen har to terminaler og trafikkeres av 130 flyselskaper, som flyr til over 300 destinasjoner.

Her kan du lese mer om Frankfurt am Main International Airport. Klikk på lenkene under for å komme direkte til den informasjonen du ønsker.

Terminaler

Terminal 1 er inndelt i tre seksjoner, Concourse A – C, og terminal 2 er inndelt i to seksjoner, Concourse D – E. Frankfurt er base for Lufthansa, som holder til i terminal 1 sammen med de andre Star Alliance-selskapene. De andre flyselskapene holder til i terminal 2. Det er 10-15 minutters gangavstand mellom terminalene, men du kan også ta hurtigtoget SkyLine, som går annethvert minutt.

Tjenester, mat og shopping

Frankfurt Airport er kjent for sitt store utvalg av restauranter, kafeer, barer og shoppingmuligheter med alt fra suvenirer og tax-free til designermote og accessoirer. Her finner du til og med et kasino og en matvarebutikk.

For deg som ønsker å lese e-post eller surfe på Internett, finnes det trådløst Internett via T-Mobile og T-Com i alle terminalene. Hvis du ikke er kunde hos T-Mobile eller T-Com, kan du kjøpe et "HotSpot Pass" for 1, 3 eller 24 timer.

Slapp av i en av de mange loungene , få en ny frisyre hos Tröndle Hairline i terminal 1, eller søk tilflukt i et av kapellene, som er åpent for folk fra alle religioner.

På flyplassen finner du alle tenkelige tjenester, som banker, apotek, minibanker, vekslingskontor, tannlege og legevakt, business-sentre, postkontor, dusjer, stellerom, lekeplasser, renseri og bagasjeoppbevaring.

Ta seg inn til Frankfurt

Fra Frankfurt Airport tar du deg inn til byen med taxi, tog eller buss.

Taxi: Det er taxiholdeplasser utenfor begge terminalene. Turen til Frankfurt sentrum tar 20 –30 minutter.

Tog: På Frankfurt Airport er det to togstasjoner – en i terminal 1 for S-Bahn, regionale tog og pendlertog, samt AIRail Terminal for deg som skal reise lenger. AIRail Terminal ligger ved terminal 1. For å komme til Frankfurt sentrum, ta S-Bahn-linje S8 eller S9 til Frankfurt Central Station. Turen tar ca. 10-15 minutter.

Buss: De fleste bussene stopper utenfor terminal 1, noen stopper også utenfor terminal 2. Billett kjøper du på bussen, og reisen tar omtrent en halvtime.

For mer informasjon, besøk Frankfurt am Main International Airports offisielle nettside.

Fly

Bestill fly til Frankfurt direkte på vår nettside. Her kan du velge blant mer enn 650 flyselskap.

Fly + hotell

Du kan finne gode tilbud hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

Hotell

Du kan velge mellom mange hoteller både nær flyplassen og i Frankfurt. Du bestiller hotell enklest her på Supersaver.no. Vi tilbyr 300 000 hoteller verden over i alle prisklasser.

Leiebil

På Frankfurt Airport finner du alle de store leiebilkjedene – Hertz, Avis, Europcar, Budget m.fl. Du kan bestille leiebil her på Supersaver.no.

Til toppen av siden

Header
Subject
Body
Footer