Beste Flypriser

Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Trondheim Lufthavn, Værnes

Trondheim

Trondheim lufthavn, Værnes (TRD) er Norges fjerde største flyplass, og den åttende største i Norden med 4 millioner passasjerer i året. Trondheim lufthavn ligger 35 km øst for Trondheim. Flyplassen eies og drives av statseide Avinor, som driver 46 flyplasser rundt om i landet. Fra Trondheim kan du fly direkte til 34 destinasjoner rundt om i Norge og Europa.

Her kan du lese mer om Trondheim lufthavn, Værnes. Klikk på lenkene under for å komme direkte til den informasjonen du er interessert i.

Service, mat og shopping

Skulle du ha lyst på noe å spise eller drikke, har Trondheim lufthavn flere restauranter, kafeer og barer. Når det gjelder shopping, finnes det bl.a. en butikk med parfymer, kosmetikk, smykker, klokker og briller - Esthetique parfymeri. En annen butikk selger kunst og håndverk med norsk design. I tillegg er finnes det også en bokhandel og flere kiosker.

Taxfree-butikken har et stort utvalg av parfyme, kosmetikk, alkohol, tobakk og sjokolade. Siden Norge ikke er medlem i EU, er det tillatt å selge taxfree-varer i forbindelse med alle internasjonale flyvninger, også ved ankomst.

Ved Trondheim lufthavn ligger Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport. 

Hvis du ønsker å lese e-post eller surfe på Internett, finner du trådløst Internett i hele terminalen, slik at du kan koble deg opp med din bærbare datamaskin. Hvis du allerede er kunde hos en internettleverandør, er det bare å logge seg inn og surfe i vei. Hvis ikke kan du bruke kredittkortet og få tilgang gjennom Avinors portal. Avinors portal med tilhørende nettsider er tilgjengelig uten at du trenger å betale noe.

Trondheim lufthavn tilbyr også andre tjenester for passasjerene, som f.eks. minibanker med mulighet til å ta ut euro, britiske pund eller svenske kroner, bagasjeoppbevaring, hittegodsavdeling og reisebyrå.  

Til og fra Trondheim lufthavn, Værnes

Du kan ta deg til og fra Trondheim lufthavn, Værnes med taxi, tog eller buss.

Taxi: Stjørdal Taxi tilbyr faste priser mellom Trondheim og Værnes. Trøndertaxi og Norgestaxi kjører flytaxi som du kan reise med alene eller dele med andre, men tjenesten må bestilles minst fire timer før flyets ankomst/avgang. For mer informasjon og telefonnummer til bestilling, se flyplassens hjemmeside. Turen tar ca. 40 minutter.

Tog: Togstasjonen ligger i direkte tilknytning til terminalen. Fra Trondheim lufthavn kan du både ta lokaltog til Trondheim eller Steinkjer, samt fjerntog med Nordlandsbanen helt opp til Bodø. Lokaltogene går hver time, og Norlandsbanen går ca. tre ganger om dagen. Reisetiden til Trondheim er knappe 40 minutter, og til Steinkjær ca. 1,5 time.

Buss: Flybussen har regelmessige avganger, hvert 10. minutt, mellom flyplassen og Trondheim sentrum.

Parkering

Ved Trondheim lufthavn finnes det 3500 parkeringsplasser, hvorav 1950 plasser i parkeringshus. Det finnes langtidsparkering med fordelaktige priser for deg som skal la bilen stå i lengre tid, og korttidsparkering for deg som skal hente eller sette av passasjerer. Du finner reserverte plasser for bevegelseshemmede i parkeringshusene, og det er også plasser med uttak for el-biler. Parkeringsplassene er overvåket døgnet rundt.

Ankomst, avgang og rutetabeller

For aktuell informasjon om ankomst- og avgangstider samt rutetabeller henviser vi til Bergen lufthavn, Fleslands hjemmeside:
Ankomster
Avganger
Rutetabellsøk

For mer informasjon, besøk Trondheim lufthavn, Værnes' offisielle hjemmeside.

Fly

Bestill fly til Trondheim lufthavn, Værnes direkte på vår nettside. Her kan du velge blant mer enn 650 flyselskap.

Fly + hotell

Du kan finne gode tilbud hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

Hotell

Det ligger to hoteller ved Trondheim lufthavn: Quality Airport Hotel Værnes og Rica Hell Hotel. Ytterligere ett hotell åpnes i 2009. Dette er et samarbeid mellom Avinor og Radisson SAS, som kommer til å drive hotellet. Det er også flere hoteller i Trondheim og byene og tettstedene omkring. Du kan enkelt bestille hotell her på Supersaver.no. Vi tilbyr 230 000 hotell verden over i alle prisklasser. 

Leiebil

Ved Trondheim lufthavn, Værnes finner du flere store leiebilkjeder – Hertz, Avis, Europcar, Budget og Sixt. Du kan bestille leiebil her på Supersaver.no.

Til toppen av siden

Reiser fra Reis til Pris     Avreise Hjemreise
Oslo Trondheim 3 615 NOK     27 des. 31 des.
Oslo Trondheim 3 791 NOK     27 des. 31 des.
Oslo Trondheim 4 050 NOK     7 des. 10 des.

Billige fly til Trondheim

Header
Subject
Body
Footer