Nyhetsbrev

Madrid-Barajas Airport (MAD)

Madrid

Madrid-Barajas Airport ligger 12 km utenfor Madrid og er Europas femte mest trafikkerte flylass med rundt 50 millioner passasjerer i året. Madrid-Barajas åpnet for kommersiell trafikk i 1933 og har i dag fire terminaler og fire rullebaner. Flyplassen trafikkeres av drøyt 70 flyselskaper, som flyr til destinasjoner over hele verden.

Her kan du lese mer om Madrid-Barajas Airport. Klikk på lenkene under for å komme direkte til den informasjonen du ønsker.

Terminaler

Madrid-Barajas har fire terminaler. T1, T2 og T3 ligger ved siden av hverandre, og man kan spasere mellom dem. T4 er tilgengelig med transfer-buss eller t-bana. Transfer-bussene stopper utenfor alle terminalene; t-banen stopper ved T2 og T4 (linje 8).

Tjenester, mat og shopping

På Madrid-Barajas finner du et stort utvalg av restauranter, kafeer, hurtigmatsteder og barer. Her er det også fantastiske shoppingmuligheter, med alt fra suvenirer og tax-free til mote og accessoirer.

For deg som ønsker å lese e-post eller surfe på Internett, finnes det trådløst nett på hele flyplassen.

Slapp av i noen av Madrid-Barajas lounger, få en massasje eller skjønnhetsbehandling på Elysium Beauty SPA i terminal 4, eller søk tilflukt i noen av kapellene som er åpne for folk fra alle religioner.

På flyplassen finner du alle tenkelige tjenester, som banker, minibanker, valutaveksling, postkontor, konferanse- og business-sentre, barneland/lekerom, stellerom, førstehjelp, apotek og oppbevaringsbokser.

Ta seg inn til Madrid

Fra Madrid-Barajas tar du deg inn til byen med taxi, tog, buss eller t-bane.

Taxi: Det er taxiholdeplasser utenfor alle terminalene. Ikke reis med noen som kommer frem og tilbyr deg transport fra flyplassen. Ta en taxi fra taxikøen i stedet.

Tog: Det går ingen tog til og fra Madrid-Barajas. Du kan derimot ta t-bane til Nuevos Ministerios, som er en knutepunktstasjon for både tog og t-bane.

Buss: Det går busser fra alle terminalene hvert 15. minutt.

T-bane: T-banen stopper ved terminal 2 og 4. Linje 8 tar deg inn til Madrid city.

For mer informasjon, besøk Madrid-Barajas Airports offisielle hjemmeside.

Fly

Bestill fly til Madrid-Barajas direkte på vår nettside. Her kan du velge blant mer enn 650 flyselskap.

Fly + hotell

Du kan finne gode tilbud hvis du bestiller fly og hotell samtidig.

Hotell

Det finnes ingen hoteller ved flyplassen, men det er mange å velge blant i Madrid. Du bestiller hotell enklest her på Supersaver.no. Vi tilbyr 300 000 hoteller verden over i alle prisklasser.

Leiebil

På Madrid-Barajas finner du flere leiebilkjeder, f.eks. Hertz, Avis og Europcar. Du kan bestille leiebil her på Supersaver.no.

Til toppen av siden

Header
Subject
Body
Footer