Forrige flysøk

Nyhetsbrev

Flyplasser


Med Supersaver kan du reise til destinasjoner over hele verden. Vi samarbeider med ledende flyselskaper og leverandører av hoteller og leiebiler, og kan tilby deg som kunde noen av markedets laveste priser. Velg mellom 650 ulike flyselskaper og ca. 300 000 hoteller.

For å finne reiser til ditt ønskereisemål søker du på destinasjonen i søkefeltet. Du kan velge en spesifikk flyplass dersom du ønsker dette. Det billigste prisalternativet vises alltid først i søkeresultatet. Du kan søke etter hoteller og leiebiler på den samme enkle måten.

Vi er et reisebyrå med IATA-rettigheter, hvilket innebærer at du som reisende kan føle deg trygg når du reiser med oss. IATA er en internasjonal organisasjon som setter standarden for flyselskap og reisebyråer. Dette sikrer tryggheten og kvaliteten for reisende over hele verden. IATA-rettigheter gis kun til foretak som oppfyller spesifikke krav, bl.a. kompetanse hos personalet, økonomisk stabilitet og miljøhensyn. Takket være våre IATA-rettigheter kan du være sikker på at du bestiller flyreisen hos et reisebyrå som streber etter høy kvalitet og langsiktighet.

På denne siden har vi samlet informasjon om flyplasser, både innenriks og utenriks, for å gjøre det enklere for våre reisende. Her finner du svar på spørsmål om terminaler, tjenestetilbud, restauranter og butikker, parkering, aktuell flyinformasjon, samt hvordan man tar seg til og fra flyplassen. Klikk på lenkene til de respektive flyplassene for å lese mer. Du kan også søke etter din drømmereise i Supersavers søkefelt, som du finner på alle flyplass-sidene.

Header
Subject
Body
Footer